GY.I.K.

Érkezés időpontja:

15:00

Távozás időpontja:

11:00

A szobaár tartalmazza:

A szobaár minden esetben tartalmazza a reggelit, a parkolást, a WIFI használatot, wellness használatot,

A szobaár nem tartalmazza:

A szobaár nem tartalmazza: idegenforgalmi adót (18 év felett 450,- Ft/fő/éj),

Korai érkezés – foglaltság függvényében:

Az érkezés napján 15:00-tól lehet a lefoglalt szobát elfoglalni. Korábbi érkezés a foglaltságtól függően: 12:00 és 15:00 között szobánként 5.000,- Forint térítés ellenében lehetséges.

Késői kijelentkezés- foglaltság függvényében::

14:00 óráig szobánként 5000.-forint, 17:00 óráig 15.000,- forint felár fizetés ellenében tudjuk biztosítani, 17:00 után pedig a szoba árával megegyező összeget számítunk fel.

Gyermekkedvezmény:

3 éves korig a szállás és ellátás ingyenes, 3 éves kortól 14 éves korig a szobák pótágyazhatók melynek díja 7.000.-Ft az ár tartalmazza a reggelit.

Háziállat:
Szállodánk előzetes egyeztetés alapján, 6.000.- Forint / nap díj ellenében, szeretettel várja a kizárólag szobatiszta, nem hulló szőrű, kistestű kutyákat. Kutyával érkező vendégeinket a földszinti szobában tudjuk elszállásolni.

Előleg:

Egyéni foglalás esetén szállodánk nem kér előleget, csoportos foglalás esetén ez változhat,

Fizetés:
A szállodai szolgáltatások értéke a helyszínen készpénzben, bankkártyával, hitelkártyával, vagy OTP, MKB, K&H SZÉP kártyával egyenlíthető ki.

Dohányzás:
Szállodánk belső tereiben, és a szobákban sem megengedett a dohányzás. Szállodánk udvarán külön dohányzásra kijelölt helyek találhatóak.

Parkolás:

Szállodánk saját parkolóval (nem őrzött) rendelkezik, melyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. A parkoló az éjszaka folyamán le van zárva.

Reggeli:

A reggeli árát a szobaár tartalmazza, minden nap 7:00-10:00-ig van reggeli. Amennyiben 7:00-nál korábban szeretne távozni, kérjük jelezze előtte nap és igény szerint tudunk hideg csomagot biztosítani.

Szükséges okmányok:

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a 2016. évi CLVI. törvény alapján, mint szálláshely-szolgáltató kötelesek vagyunk minden szálláshely szolgáltatást igénybevevő személyazonosítására alkalmas okmányának, illetve útiokmányának azonosító adatait elkérni, és továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Ez vonatkozik a 18. életévét még be nem töltött személyekre is. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szolgáltatást megtagadja.