Egészség és harmónia a Kisalföldön

A Kisalföld barokk városának, Győrnek az egyik legzöldebb övezetében a legfőbb célunk a vendégeink testi és lelki harmóniájához vezető út megteremtése. Nyugodt, csendes környezetben, saját tavunk partján biztosítjuk mindezt a hozzánk érkezők számára. Tágas, kényelmes szobákkal, séfünk ízletes ételeivel, kollégáink vendégszeretetével várjuk Önt. Ismerje meg szállodánk szolgáltatásait, fogyasszon el egy kávét a felkelő nap sugarait csodálva tavunk partján, fedezze fel a 750 éves várost és környékét, a Holt-Rába tanösvény élővilágát vagy az ország egyik legrégebb óta működő Szent Benedek-rendi monostorát.

Lazítson csapatával nálunk, ötleteljenek egy kellemes környezetben, beszélgessenek kötetlenül és ismerjék meg jobban egymást szállodánkban! Ha csapatépítéshez keres helyszínt, megtalálta! Éttermünkben lehetőség van vacsorával egybekötött bor- és pálinkakóstolóra, kültéri malacsütésre. A szálloda környezete pedig kiváló helyszíne lehet bel-, és kültéri tréningeknek. Ha pedig futball pályát bérelnének nálunk ez is lehetséges. Vegye fel a kapcsolatot velünk és mi örömmel megszervezzük a programokat!

Sporthorgászat

Szállodánk tava tökéletes helyszíne a sporthorgászatnak. Legyen szó családi horgászatról, vagy egyedüli, nyugodt programról mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást. A tó rendkívül magas halállományában megtalálhatóak pontyok és csukák is. A tó átlagos mélysége 4,5-5 méter között van. Méretének köszönhetően kiválóan alkalmas horgászversenyek lebonyolítására.

 

Fedezzék fel Győr legújabb wellness szállodáját! Négycsillagos szolgáltatásainkkal várjuk Önöket!. Legyenek az elsők között akik birtokba veszik wellness részlegünket! Jakuzzi, szauna, úszómedence, tágas kényelmes szoba, ízletes ételek, séta a horgásztavunk körül, a 750 éves város megannyi látnivalója mind Önökre vár!

 

A szállodánkban való virtuális túrára hívjuk Önt!

Reméljük, hogy a virtuális túra során sikerül megismernie szállodánkat.

Várjuk Önt szeretettel, hogy személyesen is átélhesse nálunk a vendégszeretetünket, természet közeli pihenés és kényelem élményét.

Virtuális túra

Hírlevél feliratkozás

Amennyiben értesítést szeretne kapni legfrissebb híreinkről, legjobb ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!