A nyugodt és csendes környezetben található Gyirmót Sport&Wellness Hotel ideális választás konferenciahelyszínnek. A hotel természetes megvilágítású, megfelelő technikai felszereltséggel ellátott konferenciaterme modern és kényelmes környezetet teremt, mely biztosítja a rendezvények gördülékeny és hatékony lebonyolítását.

A terem 50 fő befogadására alkalmas, így rugalmasan alkalmazkodik kisebb és közepes méretű konferenciákhoz. A Gyirmót Sport&Wellness Hotel kiemelkedik abban, hogy Győr városában található, ugyanakkor mégis idilli környezetben helyezkedik el, így a résztvevők elmerülhetnek a konferenciájukban anélkül, hogy zavaró külső ingerek érnék őket, ezáltal maximálisan tudnak koncentrálni és porduktívak lesznek.

A nagy parkoló lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy könnyedén megközelíthessék a szállodát, és kényelmesen parkolhassanak. Ez a gyakorlati szempont fontos a rendezvényeken résztvevők számára, és hozzájárul a rendezvény gördülékeny és zavartalan lebonyolításához.

Összességében a Gyirmót Sport&Wellness Hotel a tökéletes választás konferenciahelyszínként, ahol a nyugodt környezet, a természetes megvilágítású terem, a megfelelő technikai felszereltség, valamint a Győrben és mégis idilli környezetben található elhelyezkedés kombinációja egyedülálló élményt nyújt minden konferenciatervezőnek.

Kérje ajánlatunkat a sales@gyirmothotel.hu e-mail címen.

Tegyen virtuális sétát szállodánkban és éttermünkben.

Virtuális séta